За мен

„Като лайф и бизнес коуч помагам на хората да намерят отговори и решения на важни за тях въпроси, да повишат стандартите си и да разберат как да станат още по- добра версия на себе си.“

„Насърчавам хората да мислят и действат по-мащабно, като действията им са в синхрон с техните ценности и вярвания“

Здравейте!

Казвам се Елица Димитрова.

Създадох www.coachingdecision.net , за да популяризирам същността и ползите от лайф и бизнес коучинга, да предоставя възможност на повече хора да научат за предимствата му, да се докоснат до трансформиращата промяна, да постигнат лични и професионални цели, баланс и удовлетворение в живота си.

Елица Димитрова - Coaching Decision

Моят опит

Като професионалист в сферата на Човешките ресурси, повече от 15 години работя в областта на управление и развитие на хората. Обучавах професионалисти и младежи, които тепърва стартират своята кариера или желаят да изберат професионално направление.

Магистър съм по „Международен Бизнес и Предприемачество“ и  „Управление на Човешките ресурси“. Изучавах и Организационна Психология и Организационно Поведение и Култура.

Преминала съм множество обучения по личностно развитие и семинари, свързани със себе- познание.

Обучавайки се за коуч, имах привилегията да бъда наставлявана и подкрепяна в продължение на години от изключително отдадени и ангажирани коучове.

Първата ми среща с коучинга не беше случайна. Търсех акредитирани програми и опитни коучове, и ги открих. Намерих и ново, вдъхновяващо начало за себе си.

След няколко години обучение (Aligned Action International Coach Certification Program) и коучинг практика, коучингът продължава да ме завладява все повече. Това партньорство е моят начин да достигна до хората и да ги подкрепям в намирането на решения и преодоляване на бариери.

За мен е удоволствие и отговорност да бъда до клиента, докато той е в своя процес на промяна, стъпка по стъпка, и да съм свидетел на резултати и прозрения.

Като коуч срещнах и продължавам да срещам изключителни хора, които имат смелостта да израстват, да предприемат стъпки, за да направят качествени промени в личния си живота, в кариерата си, и да постигнат радост и удовлетворение. Благодаря на всички за доверието!

Работя с индивидуални клиенти, както и всички нива организационни лидери и таланти, в посока кариерно и личностно развитие, за преодоляване на трудности и конфликти в професионален аспект.

Подкрепям хората в подобряване на работното си представяне и ефективност, като повишават своята осъзнатост и устойчивост.

Ако се интересувате от създаването на по-здрав екипен дух и по-продуктивно работно място, ще се радвам да Ви подкрепя.

Вярвам, че качеството на нашия живот зависи от способността да разбираме себе си, да уважаваме нашата уникалност и стремежи, и да създаваме стабилни взаимоотношения.

Каня Ви да станете част от важния разговор за Вашето лично благополучие, взаимоотношения и професионално развитие, като изберете:

👉 индивидуална коучинг сесия;

👉 подходяща персонална коучинг програма.

Ако сте готови да ми се доверите, можем да започнем!

Елица